Et smukt slotsbryllup kræver en god sponsor

For mange er beslutningen om at gifte sig den største beslutning i deres liv. De går ind til et forløb i deres liv med en partner som de har planlagt at leve sammen med resten af deres liv.

Derfor er ceremonien omkring denne beslutning en ceremoni, som – for mange – skal fejres med pompt og pragt.

Et bryllup i de rette omgivelser er derfor et godt valg. Brudeparret ønsker at være sammen med deres venner i en atmosfære, som mejsler sig ind i deres bevidsthed. Det bliver et minde, som de altid vil kunne se tilbage på når hverdagen kommer og de almindelig dagligdags problemer melder sig.

Det er et godt afsæt for en ny tilværelse i ens liv. Afsættet kan dog være så stort at de opsparede midler ikke helt slår til. Det er heller ikke sikkert at forældre, familie og venner har tænkt sig at finansiere hele brylluppet.

Ansvarlige voksne, der gifter sig tænker økonomi ind i deres bryllup. De laver et budget over leje af slot – hvis det er det der ønskes, festen, bryllupsrejsen og fremtidig bolig.

Det er ikke altid at budgettet hænger sammen uden at der tilføres lidt penge udefra. Hvis venner og familie ikke står klar så må det kommende brudepar ud på lånemarkedet. De bliver måske nødt til at tage et lån til bryllup.

En god sponsor til dit bryllup finder du måske ikke blandt din familie og venner. Det kan være dig selv og din partner. Med et lån til at finansiere brylluppet vil i mindes jeres dejlige fest måned efter måned til lånet er betalt tilbage.

Bryllupper er bare romantiske ❤️

Omgivelserne

De rette omgivelser. Det rette sted er vigtigt for et succesrigt bryllup. Vi anbefaler helt klart et slotsbryllup.

Ved et slotsbryllup er der masser af plads og med de store flotte rum med højt til loftet giver det et øjebliks henrykkelse til en rig og behagelig tilværelse.

Et bryllup har meget med følelser at gøre. Det gælder derfor om at skabe de rette følelser – både hos jer, som brudepar, men også hos gæsterne således at i sammen får en behagelig og selskabelig følelse, som indprenter sig i hukommelsen og kommer til at stå som en milepæl i jeres og jeres gæsters liv.

Omgivelserne er med til at skabe denne følelse – koste hvad det vil.

Kunne du ikke tænke dig at der var dækket op til spisning i et stort rum med masser af plads og højt til loftet? Se godt på dette billede og prøv og se dig selv – sidde og nyde din kommende partners selskab og nyde at alle dine gæster ser misundeligt på dig. Men på den gode måde. De vil komme til at ønske det bedste for dig og dit ægteskab.

Bryllup i de rette omgivelser
Slotsbryllup?

Hvedebrødsdage

Den første tid efter brylluppet – hvedbrødsdagene foregår for de fleste et helt andet sted. De fleste brudepar vælger at nyde deres hvedebrødsdage under solrige himmelstrøg. De vrider lige den sidste kraft ud af stemningsbilledet så mindet om en dejlig begivenhed skal indprentes endnu tydligere.

Hvedebrødsdagene kan også holdes i hjemlige omgivelser. Det kan sagtens være på et slot hvor I lejer jer ind med fuld betjening i et ’kongeligt værelse’. Der vil være mulighed for SPA oplevelser. Havevandring, Golf og andre aktiviteter som lokalområdet byder på.

Det gælder om at skabe en tid hvor det bliver muligt at slappe helt af. Månederne op til et bryllup kan være meget stresset og selve dagen, med vielse, fest – taler og god mad fylder også meget mentalt.

Hvedebrødsdagene giver en god mulighed for at komme ned i gear og få stressen ud af kroppen. Hvad I end beslutter at gøre lige efter brylluppet er det vigtigt at i har beregnet hvad det kommer til at koste. Husk at medtage det i bryllupsbudgettet. Er der brug for finansiering eller at låne penge til denne del også vil det fremgå af jeres budget.

Et slotsbryllup nogle velplanlagte hvedebrødsdage er en god start på jeres fælles liv fremover.

Vi ønsker jer et godt bryllup og håber i må leve lykkeligt til jeres dages ende.

Sophienberg – eksperter i bryllupper, slotsarrangementer, ferier, spaophold og alt hvad der forsøder tilværelsen. Vi tænker selvfølgelig også på de økonomiske udfordringer der er ved det ’gode liv’. Derfor går vi meget op i planlægning herunder økonomisk planlægning. Udarbejdelse af budgetter, finansiering (lån af penge) til gennemførelse af det hele.