Bryllupsbekymringer

Selvom du snart skal igennem din – forhåbentlig – største dag i dit liv. Nemlig dit bryllup er det ikke ensbetydende med at der IKKE er bekymringer der lurer i baghovedet.

Der kan være mange bekymringer og stressniveauet hos en kommen brud og brudgom kan være ganske højt. Så højt at mange helt glemmer at nyde forberedelserne.

Hvis tiden op til brylluppet har været roligt og hyggeligt for såvel brud som gom, så plejer festen og tiden efter brylluppet også at forløbe godt. Der er heller ingen tvivl om at helbredet ikke har godt af et alt for højt og langvarigt stressforløb.

Organiser dine bekymringer

Sæt ord og handling på din bekymringer. Sørg for at de bliver organiseret. Det vil sige at de bliver noteret og adresseret.

Lav en liste. Skriv f.eks.:

  1. Tøj
  2. Lokaler
  3. Mad & Drikke
  4. Gaveliste
  5. Taler
  6. Økonomi
  7. Andet

Du kan sikkert komme i tanke om mange flere ting. Idéen er at du parkere dine bekymringer når du har skrevet dem ned og sat deadlines og datoer op og har skrevet ned hvad der skal gøres.

Under gaveliste kan du f.eks. lade en ven eller veninde stå for den. Den kan ligge online eller hos gavebutik, så alle der er interesseret kan se hvad I ønsker jer. Sæt en deadline for hvornår den skal være færdig. Invitér din kommende ægtefælle til et lækkert sted og sæt som mål at I skal ha’ gjort gavelisten færdig.

Sådan kan I gøre med alle punkterne på jeres bekymringsliste.

Punktet Økonomi er måske særlig interessant for hvis det ikke hænger sammen er der anledning til mange bekymringer.

Sørg for at have styr på bryllupsbudgettet. Du skal vide nøjagtig hvor meget det kommer til at koste. Du ved hvor mange penge I selv har sparet sammen og måske bidrager jeres forældre med penge til brylluppet. Hvis det ikke dækker er det vigtigt at du er i god tid med at søge et lån til det resterende eller eventuelt skære ned på udgifterne.

Men der er mange der låner penge til deres bryllup. Og mange vælger at lån penge uden om banken.

Det kan gøres på mange måder. Det er forholdsvis nemt at søge et online lån. Det behøver ikke at være dyrere end et traditionelt banklån. Det kan være en god idé at anvende en lånesammenligningsside. Du kan f.eks. sammenligne lån hos dkPenge. De er uvildige og fair og har et stort udsnit af de lån til private der findes.

Her kommer lige et par links mere til andre udbydere. Måske kan det fjerne lidt mere af bekymringerne når du planlægger bryllup.

Brudekjoler hos Lilly.

Hjælp til din bryllupstale.

Kunsten at skrive en gaveliste.

Jeg håber jeg har taget toppen af dine bekymringer med mine idéer og fif og ønsker dig et rigtig godt bryllup.

Kh
Sophie